Skip to content

Vakdocent en 'kampioenenmaker'

Kennis & Educatie

Onderwijs is een passie van me. Ik kom mijn oud-leerlingen nog vaak tegen, en heb er een aantal zelfs naar een kampioenstitel.

In samenwerking met Bouwmensen Infra deel ik mijn jarenlange ervaring, passie voor het vak én alle kennis met onze nieuwe generatie. Onderwijs is een passie van me. Ik kom mijn oud-leerlingen nog vaak tegen, en heb er een aantal zelfs naar een kampioenstitel mogen begeleiden. Vakdocent en Kampioenenmaker.

Het besef dat ambachtelijke kennis nodig is, verdwijnt langzamerhand. Ik trek daarin ten strijde door mijn kennis in te zetten en jongelui het vak van tegelzetten te leren. Dat doe ik via de bouwcampus in Mierlo en via het Vista College in Zuid-Limburg waar ik samen met enkele Limburgse tegelzettersbedrijven een leergang tegelzetten oprichtte. Of via online-cursussen die ik ontwikkelde.”